Utæmmet og fri – forløb​

Du har mærket at du er klar til at give dig selv den optur og glæde du har fortjent. Du er klar til at få et kæmpe skud energi og power, som for altid vil ændre din måde at være i verden på. Utæmmet og Fri forløbet er for dig der ikke har lyst til at få et surf men gerne vil lære at bruge havet som en del af din healing
OPTUR OG GLÆDE

Utæmmet og fri​

Du er færdig med at lade andre stjæle din power og suge din energi. Du vil ikke længere nøjes med lunkne relationer og alt det der er ‘fint nok’. Du vil ha’ meget mere ‘hell yes’ i dit liv og mærke glæde og taknemmelighed HVER eneste dag.

Du kender den der udefinérbare følelse af at der er noget der mangler, noget du savner, noget du længes efter.

Men du kan ikke helt sætte fingeren på hvad det er. Du er træt. Udbrændt. Tom indeni. Frustreret. Magtesløs. Overset. Du har gjort dig selv lille bitte og gemt dig selv langt væk. Pleaseren, perfektionistaen og frygten for ‘hvad nu hvis’ og ‘hvad vil de andre tænke’, har fået lov til at bestemme over dig.

KROP OG SJÆL​

Mærk dig selv​

Kom med ud og vær til stede NU og her. Lad mig vise dig hvordan du tager din power hjem. Hvordan du kan tage styringen over dit liv. Hvordan du kan leve et liv i glæde.

Hvordan du kan vågne op hver dag med bevidstheden om at du har DIG. Der er gode dage og dårlige dage og dit humør kan være op og ned mange gange på den dag. MEN du har lært at stå i følelserne og holde din energi.

Når du kommer ud af kurs og mærker uro og panik, så kan du komme tilbage til dig selv og finde ro og tryghed.

Du har lært at tage din power hjem. Du ser og mærker dit eget lys. Du har dig selv. Du stoler på dig selv. Du har din egen ryg. Du kan godt.

DU HAR SELV DET DER SKAL TIL

Havet kan hjælpe dig til din healing og din vej tilbage til dig selv

Ingen dage på vandet er ens. Vind, bølger, strøm – det hele skifter konstant. Det kan være en kamp at komme ud forbi brændingen. Alene det at vurdere hvilken bølge du skal surfe er svært.

Jeg er væltet i vandet utallige gange, jeg har fået blå mærker, sommetider løber der saltvand ud af min næse flere timer efter at jeg er kommet op af vandet.

Men NÅR jeg så fanger bølgen, så får jeg den vildeste optur og fuldstændig barnlige glæde der får alle vandturene til at forsvinde som dug for solen.

Bare det at sidde på boardet og bare være lige dér, midt i den smukkeste og vildeste natur – dét er uvurderligt for mit humør og velbefindende.

Fra første øjeblik jeg var i vandet, var jeg hooked.

Den glæde og frihed jeg oplever ved surf vil jeg dele med dig.

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243