Trustpilot
Mit værksted – Nygaard Untamed

Mit værksted

Alle mine smykker er produceret på mit lille værksted i Holstebro.

Fra en rå plade af messing eller sølv skaber jeg dit helt personlige smykke.

Smykkerne er rå og hver eneste er unik. Hvert eneste bogstav er stemplet i hånden, så ingen smykker er ens og de har alle deres egne små ‘skævheder’ og uperfektheder. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten, men et håndlavet smykke er altid helt sit eget.

Dit smykke er lavet med passion og et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for dig ♡

 

 

Om jeg tager det personligt?

Det kan du lige regne med at jeg gør.

Jeg er autodidakt smykke designer.

Det har taget MANGE timer i værkstedet og mange kasserede smykker at nå frem til et resultat som den lille perfektionist er tilfreds med.

Der er noget magisk over at stå med en plade i sølv og vide at den kan forvandles til et helt personligt smykke, som får betydning for et andet menneske.

I værkstedet er der altid en hyggelig og varm stemning. Det er som at krybe ind i et blødt tæppe og være omgivet af ro og kreativitet. Det er forbundet med en følelse af enorm frihed at træde ind i værkstedet og starte dagens opgaver.

Det er fysisk krævende at skære pladerne i de rigtige størrelser, jeg nærmest ‘hænger’ på min skæremaskine for at få den til at skære igennem materialet. Det er møg beskidt og larmende at slibe materialet til, så det får en smuk børstet overflade.

Jeg holder allermest af at stemple bogstaverne i smykket og give det form. Det er en stor glæde for mig at stemple de ord, som en kunde selv har valgt fordi jeg ved at der ligger en helt særlig tanke bag. Jeg er nysgerrig på hvorfor de har valgt præcist den tekst og sommetider er jeg heldig at jeg får lov til at få historien.

Modtageren af smykket er altid i baghovedet når jeg stempler bogstaver.

Kæmpe kram og møs Nina ♡

 

×