Jeg vil gerne være et dumt svin – Nygaard Untamed

Rige mennesker er nogle svin!

Man kan ikke både have en karriere og være en god mor.
Man kan ikke leve af sin passion.
Succes er ikke for sådan én som mig - jeg er ikke dygtig nok.

.......og listen fortsætter.......

Helt ærligt, så er jeg både skide sur og helt vildt ked af det.

Selv har jeg nemlig to meget stærke overbevisninger, som jeg kæmper mod:
1. Rige mennesker er nogle svin.
2. Hvis man har karriere, så er man en dårlig mor.

Medmindre man synes at det er fedt at være et dumt svin og en dårlig mor, så betyder sådan en overbevisning at man undgår at have for mange penge og at have for meget succes med sin forretning.

I tirsdags, da jeg var på business boot camp, opdagede så jeg en anden overbevisning, som gør rigtig ondt og som er utrolig sårbar for mig.

Man må ikke leve af sin mands penge.

Jeg kan ikke døje kvinder der lever af mandens penge.

Især kvinder som bruger mandens penge på dyrt tøj og sko til sig selv, får mig helt op i det røde felt.

Det er gået op for mig at den overbevisning har betydet for mig at jeg synes det er sådan lidt på en billig baggrund at jeg er blevet selvstændig. Helt ærligt, Nina, hvis ikke det var fordi din mand tjener godt og I kan leve af hans løn alene, så havde du aldrig haft mulighed for at være selvstændig.

Det er fint nok at du laver lidt smykker og tjener lidt penge på din hobby, du har jo heldigvis din mand og hans indtjening at falde tilbage på.

Faktisk, så tror jeg at det er en af de vigtigste årsager til at jeg næsten aldrig kan få mig selv til at så ved at jeg er selvstændig og lever af at lave smykker. Jeg underspiller altid hvor godt det faktisk går og hvor stor en succes det er - det er jo kun fordi min mand tjener flere penge at jeg kan gøre det her....agtigt....eller noget.......

V.I.R.K.E.L.I.G   S.K.Ø.R.T.

Det kan jeg da godt se nu.

Det er nemlig sådan at da min mand og jeg mødtes for mange år siden var det faktisk mig der tjente flest penge. Lige så stille hen ad vejen blev det så ham der tjente mest og ham der gjorde mest karriere. Da vores to guldklumper kom til verden med 16 måneders mellemrum, så var der ikke så meget overskud tilbage og jeg gik ned i tid på job.

Det var HELT frivilligt at jeg gik ned i tid. Det var MIT valg og det står jeg ved - jeg er taknemmelig for den tid jeg havde med børnene da de var helt små. Det var ligesom bare aldrig i spil at det var min mand der skulle gå ned i tid og ikke mig...........jeg kunne have valgt at arbejde på fuld tid OG have rejsedage, som jeg faktisk gjorde på et tidspunkt, men det valgte jeg ikke.

Til gengæld har jeg krafthelvede givet mit hjerteblod for den her familie, kæmpet mig igennem 4 år med barnløshed, som var pisse hårdt både fysisk og psykisk. Jeg har været alene med børnene i timer og dage, mens min mand var på job eller til Round Table, eller til festival, eller på fodbold tur.

Jeg sørger for at den her familie hænger sammen. Jeg holder styr på det hele og gør mit allerbedste for at alle har det godt.

Hvor mange penge er det værd?

Har jeg en mand som sætter kæmpe stor pris på at jeg har styr på hjemmet? Det kan du lige stole på - det ved jeg, at han gør og det siger han ofte.

Har jeg en mand, som har den største respekt for det jeg har skabt i min virksomhed? Det kan du lige stole på - det ved jeg, at han har og det siger han ofte.

Har jeg en mand, som elsker sit job og som uden at blinke betaler flere regninger end mig? Det kan du lige stole på - det ved jeg for sådan er han opdraget.

Så hvorfor skulle jeg så blive ved med at slå mig selv i hovedet med at min virksomhed og den indsats jeg leverer er mindre værd end hans, bare fordi han lige pt. tjener flere penge end mig?

Nej det ved jeg faktisk heller ikke, så det har jeg da tænkt mig at stoppe med.

Vores familie og dens ve og vel er et fælles projekt, rige mennesker betaler meget i skat og bare fordi man lever af sin passion, så er man ikke en dårlig mor.

Så tænk lige over det - hvor mange af alle de negative ting du går og fortæller dig selv er virkelig sandheden? ER det nu virkelig sådan eller er det bare noget du har fået fortalt så mange gange at du er endt med at tro på det?

Er du også klar til at gøre op med nogle af de bullshit overbevisninger du slæber rundt på?

Er du også klar til at gøre noget anderledes og bedre end du plejer?

Ja for pokker, jeg gider ikke længere at være min egen værste fjende >>>>>>>

Som min skønne veninde plejer at sige: du kan så meget mere end du selv tror og dobbelt så meget som din mor tror.

Så kig lige dine overbevisninger efter i sømmene og forhold dig kritisk til dem.

Hvis jeg kan, så kan du også.

De kærligste hilsner
Nina - smykkedulle og powermentor

×